Zorka

герила маркетинг

Блог

Книгите што ги читав во 2021 (дел 1)

Бараш книги што ќе го задржат твоето внимание? Ајде да пробам да ти помогнам со предлози, на дел од книгите што ги прочитав во 2021-та година. Дел од нив навистина ми останаа во мисла, од дел од нив навистина многу научив, […]