Zorka

Zorica Nikolovska

Блог

Книгите што ги читав во 2021 (дел 1)

Бараш книги што ќе го задржат твоето внимание? Ајде да пробам да ти помогнам со предлози, на дел од книгите што ги прочитав во 2021-та година. Дел од нив навистина ми останаа во мисла, од дел од нив навистина многу научив, […]

Блог

Книгата на Др. Спок, “Прирачник за родители- Грижа за бебиња и деца”

Тотално ги разбирам луѓето кога ќе ми замерат, дека одвреме навреме знае да ме снема. Но разберете ме и Вие мене, дека, мене ме исполнува работата. Една таква задача, ми беше доделена минатата година, кога тимот на Книготека Икона ме […]