Zorka

бебиња

Блог

Книгата на Др. Спок, “Прирачник за родители- Грижа за бебиња и деца”

Тотално ги разбирам луѓето кога ќе ми замерат, дека одвреме навреме знае да ме снема. Но разберете ме и Вие мене, дека, мене ме исполнува работата. Една таква задача, ми беше доделена минатата година, кога тимот на Книготека Икона ме […]