Zorka

Труднички муабети

Труднички муабети

Труднички муабети- Соништа во бременоста- Епизода 01

Епизода 1 во Труднички Муабети гостуваше Леа Ризанова, вам позната како #ДомасоЛеа, зборувавме на тема: Зошто трудниците сонуваат толку многу соништа, која е научната позадина на сето ова и кога завршува оваа состојба.