Zorka

читање

Блог

Последната книга што ја прочитав: “Жената не е маж”- Итаф Рам

Жената не е маж од Етаф Рум е неверојатно патување во животите на Американско- Палестинско семејство каде застарената традиција и културните норми ве навредуваат со секоја свртена страница. Книгата го следи патувањето на три жени Исра, нејзината ќерка Деја и […]