Zorka

топ 3

Блог

Книгите што ги читав во 2021 (дел 1)

Бараш книги што ќе го задржат твоето внимание? Ајде да пробам да ти помогнам со предлози, на дел од книгите што ги прочитав во 2021-та година. Дел од нив навистина ми останаа во мисла, од дел од нив навистина многу научив, […]