Zorka

9 месеци

БОНУС ЕПИЗОДА: Производите кои го надополнуваат и олеснуваат процесот на доење

БОНУС ЕПИЗОДА: Разговарам со Анастасија Зафировска Панчевски, одговорна за програмата на Медела за производите кои го надополнуваат и олеснуваат процесот на доење. Со помош на она што го имаме кај нас, да создадеме чувство на сигурност кај новите мајки и […]

E15- Партнерот во бременоста, неговата вклученост и помош

Оваа епизода на Труднички муабети, третира една доста интересна тема, но и многу важна и тесно поврзана со психичкото здравје на бремената жена, иако овој пат ќе ги погледнеме работите од еден поинаков агол. Зборувам со Бојана Петровска или попозната […]