Zorka

шминка

E08- Шминка и нега во бременоста

Во осмата епизода од серијалот Труднички Муабети, зборуваме за шминката, негата на лицето, но и телото, а денешната соговорничка Бојана Делидинкова несебично сподели и многу моменти од својата бременост, освен што не советуваше и на што да внимаваме, кога е […]