Zorka

преглед

E14- Се што треба да знае трудницата за периодот на бременост

Овој поткаст не би бил комплетен, ако во него не се појави и една гостинка чии совети вредат злато. За тоа е заслужна нејзината едукација и искуство-  може да се пофали со над 10 години работа како признаена мастер акушерка […]

E13- Oралното здравје кај трудницата, доилката и бебето

Епизода број 13 е резервирана за една многу важна тема која ја разговаравме со Др. Бојан Ангеловски, стоматолог, специјалист по детска и превентивна стоматологија, ни даде многу совети за грижата на забите во бременоста, но и неколку насоки околу грижата […]