Zorka

поддршка

E15- Партнерот во бременоста, неговата вклученост и помош

Оваа епизода на Труднички муабети, третира една доста интересна тема, но и многу важна и тесно поврзана со психичкото здравје на бремената жена, иако овој пат ќе ги погледнеме работите од еден поинаков агол. Зборувам со Бојана Петровска или попозната […]