Zorka

бременоста

E11 – Бременост со хипермезис гравидарум

Што е тоа хипермезис гравидарум? Каква е таа состојба во бременоста? И со кои се предизвици се соочува една жена, по патот да се реализира како мајка? Оваа приказна од бременоста, е малку поинаква, ова е приказна која ќе не […]