Zorka

Во осмата епизода од серијалот Труднички Муабети, зборуваме за шминката, негата на лицето, но и телото, а денешната соговорничка Бојана Делидинкова несебично сподели и многу моменти од својата бременост, освен што не советуваше и на што да внимаваме, кога е негата во прашање, а што слободно да уживаме. Прекрасен 40 минутен разговор во кој Бојана ни открива несебично за најмагчните моменти во бременоста, кои и биле омилените производи додека ја очеквала највозбудливата средба во животот и одговор на прашањето, колку треба секој трудница да го чита составот на секој производ?

Related Podcasts