Zorka

Седмата епизода на Труднички Муабети посветена на периодот од бременоста и сите згоди и незгоди на Александра Пренџова. Ја знаеме од инстаграм, каде често споделува преслатки фотографии, совети и дечиња од нејзиното секојдневие. Секогаш оргинална, поинаква и уникатна, преслушајте ја Александра во #МојатаПриказна од бременоста

Related Podcasts