Zorka

Оваа епизода на Труднички муабети, третира една доста интересна тема, но и многу важна и тесно поврзана со психичкото здравје на бремената жена, иако овој пат ќе ги погледнеме работите од еден поинаков агол. Зборувам со Бојана Петровска или попозната како @moj_psiholog за периодот на бременост, раѓање но и мајчинство и директното влијание и присуство на партнерот, односно таткото во целиот тој процес и период.

Related Podcasts