Zorka

Овој поткаст не би бил комплетен, ако во него не се појави и една гостинка чии совети вредат злато. За тоа е заслужна нејзината едукација и искуство-  може да се пофали со над 10 години работа како признаена мастер акушерка во Германија- Акушерка Николина Ралевски, се грижи за бремени жени, чинот на раѓање и постпартум период.  Ќе ни одговори на прашањата: кој триместар во бременоста носи најмногу предизвици? Кои се најголемите стравови на трудниците? И кога е вистинско време идната мајка да почне со подготовките за најважната средба- пораѓајот?

Related Podcasts