Zorka

 

Мојот денешен гостин во поткастот Труднички Муабети е Илина Пејоска Затуроски, на многу од Вас позната, и како лик но и како глас и како личност која создава, креира, функционира, личност која води свој бизнис, но е и многу активна на социјалните мрежи.

Она што ме воодушевува, кога ја следам е дека несебично споделува и свои лични искуства, искрено и без маски. Во моментов ја ужива својата втора бременост, и гласно зборува за предизвиците со кој се соочува во моментов,  а инспирација за прашања најдов во нејзините многу искрени последни постови на инстаграм.

Искрено и многу отворено за својата приказна, преслушајте ја Илина.

Related Podcasts