Zorka

Што е тоа хипермезис гравидарум? Каква е таа состојба во бременоста? И со кои се предизвици се соочува една жена, по патот да се реализира како мајка? Оваа приказна од бременоста, е малку поинаква, ова е приказна која ќе не освести на едно друго ниво, патување низ бременоста кое има намера да инспирира, да извести и доколку сте во слична ситуација да ви даде сила и мотивација да ги пребродите и оние моменти кога мислите дека е невозномжно. Моја соговорничка е Ангела Костовска, која несебично ја сподели својата приказна, со цел да им помогне на многу идни мајки, да се мотивираат дека се е возможно, ако силно веруваш во себе!

Прекрасни 30 минути разговор во најновата епизода на Труднички Муабети!

Related Podcasts