Zorka

 

Секоја бременост но и секое растење на бебето во детенце, е предизвик сам по себе. Навистина, понекогаш потребна ни е многу сила, мотивација и верба, да се убедиме себеси дека е во ред и дека се ќе постигнеме.  Но што кога по раѓањето на првото бебе, наскоро, доаѓа веднаш и уште едно?

На оваа тема, моја соговорничка, овој пат беше Анастасија Илиевска која е наш ТВ лик и мајка која инспирира, ужива и креира содржина на социјалните мрежи. Таа најискрено ја сподели својата трудничка приказна, направи компарација, ни откри што и помагало во текот на бременоста и ни ги откри своите гледишта и начини како да се решат предизвиците кога временски двете бремености се близу една до друга.

Related Podcasts