Zorka

Можеме ли да бидеме подготвени за она што ни следува? А што ако не тече се по планот? И што кога ќе се јават компликации? Како да се справиме со нив?

Секоја бременост не е најпријатна, постојат и такви, кои се тешки и комплицирани, но клучно во целиот процес е вербата во себе и луѓето кои ја водат твојата бременост. Дали знаеме колку важна улога има и добрата мисла во сето тоа?

На оваа тема зборувам со Елена Џебр, дипломиран психолог, психотерапефт која активно работи, говори, мотивира и креира.

Related Podcasts