Zorka

Ако сакате и следите профили полни љубов, позитивни вибрации, патувања, организација, среќни семејства и мајки, чии дух не мирува и постојано е во потрага по совршен декор во домот, сигурна сум дека сте налетале односно дека ја следите Сандра Малет, односно Сандра Малетски на инстаграм. Имав навистина голема желба да ја поканам и да поразговараме за најмагичниот период од нејзиниот живот, во поткастот Труднички Муабети, а прифаќањето на поканата ептен ме израдува и еве денес, конечно најдовме 5 минути слободно време, за 30-тина минути да се помуабетиме.

 

Related Podcasts