Zorka

Разговараме со Александра за улогата на домашните миленици, поконкретно за кучињата во домот, во текот на брменоста, но и откако бебето ќе стаса дома. Низ нејзиното искуство, детално ќе ви опише, колку е значајна улогата на миленикот во домот и како да се обидете да воспоставите беспрекорен баланс, на што да се внимава и како таа ги поминала трудничките денови заедно со Нала. Каква била првата средба на нејзиното милениче и бебето?

Верувам дека овој подкаст ќе одговори на многу Ваши прашања!

Related Podcasts