Scroll

Zorka

За успешно да ја завршите вашата утринска рутина, ќе мора правилно да го завршите претходниот ден. „Како ќе го завршите денот е една од навјважните нешта, бидејќи има многу врска со тоа како ќе го започнете следниот ден“, вели Лин Тејлор, национален експерт за работно место и автор на неколку бестселери посветени на кариерата и навиките на успешните. За успешна вечерна рутина, целосно организирана и кратка, можам да ви понудам некој од моите начини за завршување на успешен ден и мотивација за почеток на следниот. Можете да ги ископирате моите навики, да ги измените за ваши потреби или да измислите целосно свои. Се тоа зависи од вашата перцепција, потреба, време и желба. Кога е совршено време за старт на твојата рутина?