Zorka

Разговараме за улогата на таткото во бременоста со Сандра, Сертифициран едукатор за породување & дула.

Некако кога ќе дознаеме дека некоја жена е бремена целиот фокус оди кон неа. Во оваа фаза, како и во текот на целата бременост, на жената и се потребни помош и поддршка, како физичка, така и емоционална.

Кога партнерот е најпотребен и колку е важно да е присутен во чинот на породување?

БОНУС: Искористете го кодот “Code15” за попуст при купување на програмите на Сандра на веб страната www.mamma.mk

 

Related Podcasts