Zorka

Постои ли предродилна депресија/депресија во бременост? Колкав процент на жени се соочени со овој проблем?

На оваа тема зборувам со Елена Џебр, дипломиран психолог, психотерапефт која активно работи, говори, мотивира и креира. Па ја прашав, што ја поттикнува депресијата во бременоста? И како да се справиме со неа имајќи предвид дека сепак се работи за период на бременост?

Related Podcasts