Zorka

Втората бременост е добра вест. Сепак, можно е кога ќе дознаете дека сте бремена по втор пат, прво да се загрижите, бидејќи не знаете како ќе реагира вашето прво дете. Доаѓањето на неочекуван помлад брат или сестра не мора да биде трауматично искуство за вашето прво дете. Но дали секогаш е така?

Денес разговарам со една интересна соговорничка, чија втора бременост сите ја следевме и уживавме, низ бајковитите фотографии кој таа ни ги споделуваше на социјалните мрежи. Жена која е активна во секое поле и на која многу жени се огледуваат или пак им помага да се мотивираат за да продолжат напред. Дoлго време е ативна и на подкаст сцената, а нејзиниот глас сигутно ќе го познаете. Дизајнер, мајка, сопруга, сопственик на мал бизнис, мотиватор, поткастер и прекрасна соговорничка- Моника Зец.

 

Related Podcasts