Zorka

Епизода 1 во Труднички Муабети гостуваше Леа Ризанова, вам позната како #ДомасоЛеа, зборувавме на тема: Зошто трудниците сонуваат толку многу соништа, која е научната позадина на сето ова и кога завршува оваа состојба.

 

Previous post
Next post
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *